Inprints nya skärmaskin från Zünd är en industriell digital skärmaskin som skär ut, fräser, polerar i nästan vilka former som helst.

 

Modulärt designkoncept

Zünds modulära verktyg och materialhanteringssystem gör det enkelt att skräddarsy ditt G3-skärsystem till specifika skärningsbehov. Definiera dina produktionskrav och välj de byggstenar som utgör den perfekta konfigurationen för dig. Tillägg och uppgraderingar är möjliga när som helst.

 

Skärning, kvalitet och precision

Zünd G3 skärsystem utmärker sig för att leverera både exceptionell produktivitet och oöverträffad klippkvalitet. Detta är resultatet av en perfekt symbios mellan intelligent styrteknik och precisionsmekanik.

Industriell användning

Med tekniken och konstruktionen konstruerad för hög volymproduktion är G3 plattskäraren unik kvalificerad för industriell användning och multi-shift, 24/7 operation. Ett världsomspännande servicenätverk garanterar tillgången på reservdelar när som helst.

 

Effektiv materialhållning

Energieffektiva, justerbara vakuumgeneratorer ger optimal materialhållning. Du behöver inte längre oroa dig för material som rör sig under bearbetningen. Och förutom den perfekta snittkvaliteten kommer du utan tvekan att njuta av minskad strömförbrukning.

 

Produktivitet

Den oöverträffade produktiviteten hos G3-snittserien härrör från användningen av intelligent styrteknik, robusta systemkomponenter och sofistikerade verktyg. Perfekt samordnad, alla systemkomponenter garanteras för att optimera ditt produktionsflöde.