Om Inprint

Från idé till grafisk formgivning, produktion och montering - på Inprint har vi samlat allt under samma tak.

Sedan 2005 har vi hjälpt företag och verksamheter att sticka ut ur mängden med hjälp av kreativa idéer och trycksaker i alla former. Förutom att erbjuda all typ av grafisk produktion som skyltar, säljmaterial och bildekor, så bidrar vi med idéer och koncept som kan lyfta ditt företag och din verksamhet till en ny nivå.

Produkter
Formgivning

Vi hjälper till med idéer och formgivning av allt från ett visitkort till stora reklamkampanjer.

Produktion

Vi är ett fullservicetryckeri – nästan allt vi gör producerar vi i våra egna lokaler i Fyrislund i Uppsala.

Montering

Det vi producerar monterar vi själva. Från enkel bildekor till stora fasadskyltar.

01.

Effektiv service

Eftersom vi har samlat allt på ett och samma ställe så kan vi skapa din produkt snabbare och billigare eftersom vi har hand om hela produktionskedjan. Vi kan göra ett original, producera och montera på samma dag.

02.

Hög kvalitet

Kvalitet kräver koll. Vi har komplett prepress och en egen reklambyrå vilket gör att vi kan ta emot allt från skisser med kulspetspenna till högupplöst PDF. Vårt interna kvalitetssäkringssystem bygger på ett väl kontrollerat PDF-flöde.

03.

Genuint engagemang

Vi är övertygade om att det är vårt engagemang som gör att våra kunder gång på gång kommer tillbaka till oss. Det är av stor vikt att vi har ditt förtroende genom hela uppdraget. En filosofi som vi både är stolta och glada över att leva upp till.

Vi arbetar bara med kvalitet - från start till slutprodukt
Bra leverantörer ger en bra slutprodukt.
Säkra affärer med Inprint

Bisnode kreditvärderar alla aktiebolag,
det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA.

För att få AAA så krävs det att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Om något av dessa krav inte uppfylls får företaget AA (god kreditvärdighet) eller A (kreditvärdig).

Inprint har kreditbetyg AAA.

Bisnodes webbsida