Bildekor I Uppsala

Varianter på bildekor vi gör hos oss i uppsala

Bildekor kan delas upp i flera olika kategorier med olika stor omfattning.  Vi har tillgång till skisser på de allra flesta bilmodeller. Utifrån ert önskemål skissar vi på ett förslag och presenterar det digitalt. När man gjort eventuella justeringar kan man kalkylera tidsåtgång och pris. 

Det kan vara allt ifrån att man stripar en företagslogotyp på sidan av bilen till att man folierar hela eller delar av fordonet.

Nedan presenterar vi lite närmre de olika typerna av bildekaler & bildekor som vi gör hos oss i uppsala.

.

Logotyper & texter

Den absolut vanligaste, enklaste och billigaste typen av bildekor består av en företagslogga eller en logotyp i kombination med en www-adress.

Den gör sig bra på alla typer av fordon men kanske allra bäst på en personbil där man vill ha synlighet i kombination med elegans. Denna typ av dekor kan man bygga på med t.ex. telefonnummer, värdeord och mycket mer.

Gör din bil till en reklampelare som håller många år framöver.

 

Kampanjdekor

Firar ditt företag 100 år, eller har ni kanske en riktigt fin kampanj man vill trycka lite extra på. Då kan det vara läge att komplettera er redan nuvarande bildekor med en jubileumslogotyp, ett budskap eller bild i kombination med budskap.

Kampanjdekoren kan monteras på samma vis som all annan dekor eller i form av magnetdekaler om man enkelt vill kunna sätta dit och ta bort budskapet.

Snacka med oss när det är dags för din nästa kampanj!

 

Delfoliering av bilar

Nu börjar vi komma in på lite mer avancerad typ av dekor. Nu pratar vi inte längre bildekaler och utskuren text. Nu är det snarare mönster, bilder eller budskap i kombination med bild eller mönster.

Här folierar man t.ex. bakdörrar eller sidor på en skåpbil eller bakskärm och en del av bakdörren på en personbil. Det går självklart bra att kombinera en delfoliering med logotyper, texter och kontaktuppgifter.

Har du alltid drömt om att ha karbonfiber på huven och backspeglarna? Då kan en delfoliering definitivt vara ett alternativ. Vi har även många kunder som efter frågar ”chrome-delete”, då tar man alla chromade detaljer på bilen och folierar dessa.

 

Helfoliering av bilar

Den mest avancerade typen av bildekor är när man folierar hela fordonet. Här är det fantasin som oftast sätter gränserna. En helfoliering kan vara ett färgbyte från t.ex. svart till vitt, men det kan också vara ett tryckt mönster eller bilder. Vi är vana att skapa folieringar som drar stor uppmärksamhet till sig, där varumärket lever kvar i minnet långt efter att bilen åkt förbi.

Varför ska man då helfoliera en bil?
Det finns många anledingar, det kan vara så att du vill ha en röd bil men bilhandlaren har bara bilen i svart och du har inte lust att vänta 1 år på en nyleverans. Du kanske redan har en bil, men har tröttnat på färgen. Man skulle ju självklart kunna lacka om den men då får man räkna med att det kostar upp mot 70-100 tusen om man vill ha ett välutför jobb. Bilen kan också bli svårsåld i efterhand.

Som företag har du kanske en riktigt grym grafisk profil och ett budskap som du bara vill skrika ut. Då är en helfoliering helt perfekt. I jämförelse med en annons i tidningen blir en helfoliering billig och den står sig dessutom flera år.

Dekor på lastbilar, bussar & släp

Vi har möjlighet att hjälper er foliera och stripa hela er vagnpark hos oss i Uppsala. Ju större yta man har att jobba med desto mer kreativ kan man vara.

Vi folierar de flesta typer av fordon. Inget är för stort eller för litet.

Vårt team av formgivare har möjlighet att skissa fram nya och spännande förslag som kan lyfta er vagnpark till nästa nivå. Vågar ni utmana oss?

Bildekor på Enköpings biblioteksbuss
Bildekor på en lätt lastbil till kakelbruket
Bildekor i form av ett helfolierat släp