Om oss

Kul att du vill veta mer!

Det här är vi

Från idé till grafisk formgivning, produktion och montering – på Inprint har vi samlat allt under samma tak. Sedan 2005 har vi hjälpt företag och verksamheter att sticka ut ur mängden med hjälp av kreativa idéer och trycksaker i alla former. Förutom att erbjuda all typ av grafisk produktion som skyltar, säljmaterial och bildekor, så bidrar vi med idéer och koncept som kan lyfta ditt företag och din verksamhet till en ny nivå.

01. Effektiv service

Eftersom vi har samlat allt på ett och samma ställe så kan vi skapa din produkt snabbare och billigare eftersom vi har hand om hela produktionskedjan. Vi kan göra ett original, producera och montera på samma dag.

02. Hög kvalitet

Kvalitet kräver koll. Vi har komplett prepress och en egen reklambyrå vilket gör att vi kan ta emot allt från skisser med kulspetspenna till högupplöst PDF. Vårt interna kvalitetssäkringssystem bygger på ett väl kontrollerat PDF-flöde.

03. Engagemang

Vi är övertygade om att det är vårt engagemang som gör att våra kunder gång på gång kommer tillbaka till oss. Det är av stor vikt att vi har ditt förtroende genom hela uppdraget. En filosofi som vi både är stolta och glada över att leva upp till.

Nöjda kunder

Logotyper framtagna

Genomförda projekt

Bilar folierade

Säkra affärer med Inprint

Bisnode kreditvärderar alla aktiebolag,
det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA.

För att få AAA så krävs det att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Om något av dessa krav inte uppfylls får företaget AA (god kreditvärdighet) eller A (kreditvärdig).

Inprint har kreditbetyg AAA.

Våra Partners

Projektledning

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med ert nästa projekt.

l

Formgivning

Läs mer om hur vi dagligen skapar ny och spännande grafik.

Produktion

Vi producerar varje år stora mängder av skyltar och klassiska trycksaker.

Montering

Vi hjälper hundratals kunder med montage av grafiska produkter.

Fråga oss

Har du några frågor och vill bli kontaktad, fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.